Tengeri szállítmányozás – FCL, LCL

Transport by sea – FCL, LCL

Közúti szállítmányozás – FTL, LTL

Road transport – FTL, LTL

Légi szállítmányozás

Air transport

Vámügyintézés

Customs clearance

Szállítmánybiztosítás

Cargo insurance

Raktározás

Storage

TEAM

ABOUT US

100%-ban magyar tulajdonú logisztikai megoldásokat szolgáltató cégünket, 2007-ben alapítottuk. 2014-ben, portfóliónk bővítésével egyidejűleg, külföldi befektetéssel is bővültünk. A változó piaci igények kiszolgálása hívta életre Társaságunkat, melyeket a lehető legrugalmasabb szolgáltatási megoldásokkal kezelünk, ügyfeleink nagy megelégedésére.

Minősített alvállalkozóinkkal együttműködve végezzük export és import szállításainkat a világ bármely kiinduló- és végpontjára. Szállítmányozási területen több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal bírunk, ezzel garantálva Ügyfeleink részére a kiemelkedő minőségű szállításokat.

Szolgáltatási területünk teljes mértékben lefedi a logisztikai iparág szállítmányozási területét, melyben széles körű ügyintézési és adminisztrációs feladatokat is ellátunk Ügyfeleink számára. A komplett közúti és részrakó szállítások mellett, vállalunk tengeri és gyűjtőszállításokat, valamint légi szállítást is. Dedikált vámügynökkel dolgozunk és igény esetén raktározási feladatokat is ellátunk.

 

Szállításainkat a SCHUNCK GROUP Austria GmbH szállítmányozói felelősség és szállítmány biztosításával biztosítjuk.

Víziónk „A gazdaságos logisztika megteremtése és működtetése”, célunk, hogy megkeressük a lehető legkedvezőbb megoldást Ügyfeleink számára.

 

OGL Group – A logisztikai megoldás

CONTACT

+36 1 610 2943
H-1053 Budapest, Veres Pálné u. 35.
gergely.odor@ogl-group.eu
www.ogl-group.eu